Faq

FAQ

På denne side svarer vi på de oftest stillede spørgsmål. Du er altid velkommen til at sende en e-mail til mitdigitalegym@gmail.com, hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål.

Hvilken browser er bedst at bruge? 
Chrome er den bedste browser. Safari kan drille.

Jeg kan ikke logge på. Hvad gør jeg?
Klik   i hjørnet af skærmen og skriv og din email-adresse og dit selvvalgte password. Det er vigtigt, at du bruger den e-mail, som du brugte, da du registrerede dig første gang. Kan du ikke huske din e-mail, så kontakt os på mitdigitalegym@gmail.com.

​Jeg har glemt min adgangskode: Hvad gør jeg?
Tryk på og tryk herefter på GLEMT KODEORD. Her skal du indtaste den e-mail, som du benyttede, da du oprettede din konto. Tryk derefter på knappen NULSTIL ADGANGSKODE. Log efterfølgende på din e-mail for at nulstille og ændre din adgangskode. Det kan godt tage 5 minutter, før e-mailen når frem.

Jeg er spansklærer og vil gerne have mulighed for at kigge materialet igennem. Hvad gør jeg?
Alle spansklærere kan få en gratis prøveadgang i 30 dage. Send en e-mail til mitdigitalegym@gmail.com og bed om 30 dages gratis prøveadgang. Du vil inden for 24 timer modtage en e-mail fra os med log in-oplysninger. Husk du må ikke bruge bogen sammen med elever i prøvelicensperioden. Prøvelicensen er til kun til dig, så du kan finde ud af, om du har lyst til at bruge materialet med dine elever.

Jeg er elev og kan nu ikke længere komme ind på bogen. Hvad gør jeg?
Bogen blev i april 2019 flyttet over på en ny platform, og alle elever skal derfor genregistreres, hvis du fortsat ønsker at kunne tilgå bogen. Din lærer har en ny unik klassekode til dig. Kontakt din lærer.

Jeg er elev, og jeg vil gerne selv købe bogen. Hvad gør jeg?
Det er desværre ikke muligt for enkelte elever selv at købe bogen. Vi sælger minimum 10 licenser ad gangen. Kontakt os evt. via mitdigitalegym@gmail.com 

Jeg er censor og vil gerne kigge bogen igennem i forbindelse eksamensforberedelsen. Hvad gør jeg?
Alle spansklærere kan få en gratis prøveadgang i 30 dage, hvor du kan kigge materialet igennem. Send en til mitdigitalegym@gmail.co. Du vil inden for 24 timer modtage en e-mail fra os med instruktioner.

Hvordan passer MitDigitaleGym på mine personlige oplysninger?
Du kan læse om vores privatslivspolitik på denne side.